Проект Easy Life – Лозен

Проекта ни Easy Life – Лозен е още една стъпка към разширяването на гамата от продукти и услуги на ИзиХоум.

Разработихме проекта, за да можем да предложим не само добре познатите на пазара строителни услуги, а един комплексен продукт представлявщ първокласен имот в пълната му цялост – от терена за строителство и прилежащата инфраструктура до напълно завършеното жилище. Нека ви запознаем с него:

Какво представлява проекта Easy Life – Лозен

Както казахме и по-горе Easy Life – Лозен предлага комплексен продукт състоящ се от терени за строителство /Урегулиран Поземлен Имот/, всеки с площ от 600 квадратни метра.

Проект EasyLife – Лозен

Във всеки един от тях може да бъде построена независима еднофамилна сграда, при свободно проектиране и в съответствие с индивидуалните изисквания за функционалност, площ и външен вид.

Парцелите за строителство от проекта Easy Life – Лозен са селектирани специално за да отговорят на всички критерии за строителство на еднофамилни къщи за целогодишно обитаване, като:

  • Улеснен достъп – Ситуирани в близост до центъра на Лозен, терените за строителство са с директен, бърз и безпроблемен достъп до София, както с кола, така и с обществен транспорт.
  • Инфраструктурна обезпеченост – Достъпа до терените е осъществен по равни и асфалтирани улици включени в редовното снегопочистване. Парцелите са обезпечени с електрозахранване, водоснабдяване и газоснабдяване.
  • Комфорт на живот – Терените за строителство са специално подбрани за да осигуряват максимално комфортен живот на обитателите си. Освен равни и с перфектна локация, те са в тих район и се отличават с прекрасна панорама и с отворени изложения във всички посоки.
  • Документална обезпеченост – Всеки един от парцелите е с влязла в сила регулация, отразен на кадастрален план и с надлежно издадена виза за проучване и проектиране. По този начин във всеки един от парцелите строителство може да започне незабавно.

Каква къща мога да имам в проекта Easy Life – Лозен

Целта на проекта Easy Life – Лозен е да предостави на обитателите си максимална свобода при избора на жилище. Ето защо, за всеки клиент избрал къща от проекта се изготвя индивидуален проект изцяло в зависимост от конкретните нужди, желания и предпочитания.

Пред клиентите ни за които строим в рамките на Easy Life – Лозен не са поставени никакви ограничения, като площ, етажност, функционалност и външен вид на сградата.

Освен това всеки клиент е свободен да избира и вида на новата си къща, между сграда със стоманобетонна конструкция и тухлена зидария или нискоенергийна сграда със стоманена конструкция по технологията на ИзиХоум.

Проект EasyLife – Лозен

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно проекта Easy Life – Лозен

Как се реализира проекта Easy Life – Лозен можете да видите тук.

Официален сайт на проекта »