ИзиХоум – сглобяеми къщи са жилищни сгради, чиято единствена цел и задача е да дадат категоричен отговор на предизвикателствата пред модерното строителство на еднофамилни жилища.

Всяка сграда построена от ИзиХоум е резултат от дългогодишна инженерна работа, не само от страна на проектантския ни екип, базиран в България, но също така от страна на производителите на строителните системи и решения, които сме внедрили в изграждането на нашите жилища.

Къщите на ИзиХоум се отличават най-вече с това, че те представляват съвкупност инженерни решения разработени и доставени само от водещите световни производители на термоизолации и фасадни решения, покривни хидроизолации и отводнителни системи, системи за сухо строителство, прозоречни системи и много други.

Накратко, жилищата на ИзиХоум се отличават със следните най-важни предимства:

Стоманената-модулна конструкция е с висока якост и максимална устойчивост на земетръс
Стоманената-модулна конструкция е с висока якост и максимална устойчивост на земетръс.
Снимка: обект Малинова Долина

- Устойчивост и Здравина – Отличителна черта на ИзиХоум-сглобяеми къщи е стоманената-модулна носеща конструкция. Тъкмо тя е строителната конструкция с най-висока устойчивост на земетръс, което е и основното заради което сме я предпочели. Освен това, както и всички стоманени строителни конструкции тя се отличава и с изключително висока трайност. /повече за „Носеща конструкция” вижте тук/

- Енергоефективност – Високата енергоефективност е една от най-важните характеристики на жилищата на ИзиХоум и е задължително условие при избора на нов дом. Ниските топлозагуби са важни, не само за да се пести от отопление и охлаждане, но за да се постигне оптимален комфорт на живот в дома.

Разрез на външна стена на сглобяема къща
Разрез на външна стена на сглобяема къща - ИзиХоум

Благодарение на високата плътност на външните стени /250 мм +/ и високачествената им топлоизолация от каменно-минерална вата, системата на изграждане недопускаща образуването на термомостове, изолирането на таваните, подовете и подпокривните пространства, къщите на ИзиХоум покриват европейските норми за топлозагуби при пасивни сгради. /повече за „Енергоефективност” вижте тук/

- Достъпна цена – Развитието на строителните технологии има за цел не само да направи жилището топло и солидно, но и все по-достъпно. Ето защо, благодарение на новите технологии, оптимизиране на строителството а и на нашия сериозен опит ние успяваме да строим жилища за много дъстъпна крайна цена. Не само това, освен достъпни, нашите цени са окончателни, за степен на пълна завършеност и гарантират спокойствието на нашите клиенти, че получават новия си дом без допълнително оскъпяване или непланирани разходи. /повече за „Цени” вижте тук/

- Комфорт на живот – Комбинацията от солидна носеща конструкция, заедно с висока енергоефективност и шумоизолация, прецизно изпълнените изцяло двуслойни гипсокартонови обшивки, качествените дограми и врати, покрив и фасада означават едно – Жилище което предлага висок комфорт на живот, като е красиво, както отвътре, така и отвън.

- Бързо строителство – Предварителното производство на носещите елементи и почти пълното отсъствие на „мокри” строителни процеси способстват ИзиХоум – сглобяеми къщи да се строят за много кратки срокове. Така нашите клиенти могат да се нанесат в новия си дом само за няколко месеца /най-често до 100 дни/ от започване на строителството.

Сграда от 120 кв.м се завършва за 60 дни
Сграда от 120 кв. м се завършва за 60 дни.
Снимки: обект Банкя

- Универсалност – Системата за строителство на ИзиХоум позволява пълна универсалност при проектирането, външния вид и функционалността на жилището. Ето защо на нашият сайт няма да откриете типови проекти. Дома на всеки наш клиент се проектира индивидуално съгласно неговите конкретни изисквания, бюджет и особеностите на терена за строителство. /повече за „Проектиране” вижте тук/